prolikonyha - Utolsó kommentek
blfr4@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://prolikonyha.blog.hu/2011/08/13/lecso_33/full_commentlist/1#c37370728
Válasz erre: Lecsó
2019-06-29T22:42:57+02:00
2019-06-29T22:42:57+02:00
takacsveca93
http://blog.hu/user/1285651
Szuper recept, nem is kell bele sokminden. Könnyen beszerezhető bármelyik áruházban. Ez az adag pedig napokig elég lehet.. <a rel="nofollow" href="https://www.ujsagomat.hu/auchan/hipermarket-akcios-ujsag-csutortoktol-27-06-2019/">www.ujsagomat.hu/auchan/hipermarket-akcios-ujsag-csutortoktol-27-06-2019/</a> én itt megnéztem,h mennyiből jönne ki egy kis bográcsozás :)
https://prolikonyha.blog.hu/2013/04/08/szivporkolt_750/full_commentlist/1#c33379979
Válasz erre: Szívpörkölt
2017-07-11T11:35:03+02:00
2017-07-11T11:35:03+02:00
Vincenzo6
http://blog.hu/user/935827
Csak a vegetàt ne!
https://prolikonyha.blog.hu/2011/10/30/rantotta_masnaposan/full_commentlist/1#c23599691
Válasz erre: Rántotta másnaposan
2014-06-30T00:06:11+02:00
2014-06-30T00:06:11+02:00
Darvászó Koppány
http://blog.hu/user/100965
@Túrós: <br />
Hát, tesókám, a vajon hamar leég a picsába, 'oszt akkora égés lesz belőle, mint most Costa Ricának...<br />
<br />
A fűszerkeverék arrabiata keverék, szurtosképű pakiktól lehet venni Rómában (biztos máshol is, de én csak ezt az egyet ismerem) itt<br />
https://www.google.hu/maps/place/Campo+de%27+Fiori/@41.895583,12.4722076,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x132f6045f4f4d7a1:0xf5e5481c998d7c1b<br />
<br />
Amúgy van benne chili, fokhagyma, bazsalikom, oregánó, persze mind szárítva, és 2-3 évig mocskos módon csípős:)
https://prolikonyha.blog.hu/2011/10/30/rantotta_masnaposan/full_commentlist/1#c23552365
Válasz erre: Rántotta másnaposan
2014-06-28T15:46:54+02:00
2014-06-28T15:46:54+02:00
Túrós (törölt)
http://blog.hu/user/469123
Arra a fűszerkeverékre kíváncsi lennék, írhatnál több részletet róla.<br />
Amúgy olíva olajon sütni szerintem szar, nagyon érezni rajta és valahogy nem passzol ehhez a magyaros-kolbászos-hagymás cucchoz, inkább vajon szoktam.
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/20/sztek/full_commentlist/1#c23031031
Válasz erre: Szték
2014-05-24T21:29:04+02:00
2014-05-24T21:29:04+02:00
hamahama
http://blog.hu/user/416844
<a href="http://prolikonyha.blog.hu/2011/04/20/sztek?fullcommentlist=1#c13273138" class="reply_nick_100965" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 13273138 );">@Darvászó Koppány</a>: Bizonyám: sütő villany, főző gáz! :)
https://prolikonyha.blog.hu/2013/04/08/szivporkolt_750/full_commentlist/1#c21693960
Válasz erre: Szívpörkölt
2014-02-16T14:13:46+01:00
2014-02-16T14:13:46+01:00
Egon Bondy
http://blog.hu/user/25237
jó a stílus, valahol félúton a vagányabb nehézipari városi gyári melós uszkve 30 éve és az index videókon a szigetre tarháló un. magyar punkok között. a jassznyelv teljes és pontos elsajátítása a kor előrehaladtával biztosan javulni fog. a rodázás= dolgozni, strihelni; megmutyiztam=sumákol, valakit előnyös helyzetbe juttat.<br />
a szív szerintem nem prolikaja - elég, ha csak a szűkösség közgazdasági fogalmából vizsgáljuk pl. a sertés összetételét - a vegeta az, meg a féltojásos gyermelyi csavart-tészta. ;)
https://prolikonyha.blog.hu/2011/10/30/rantotta_masnaposan/full_commentlist/1#c21179503
Válasz erre: Rántotta másnaposan
2013-12-05T19:05:01+01:00
2013-12-05T19:05:01+01:00
scavengario
http://blog.hu/user/296292
Tökéletes írás, a vasárnap reggelem pont ilyen.
https://prolikonyha.blog.hu/2013/04/08/szivporkolt_750/full_commentlist/1#c19484261
Válasz erre: Szívpörkölt
2013-04-08T16:19:38+02:00
2013-04-08T16:19:38+02:00
Dzsanista Dzsoki
http://blog.hu/user/791438
Nem emlékszem már pontosan, valami 500ft-os Zalagyönge lehetett
https://prolikonyha.blog.hu/2013/04/08/szivporkolt_750/full_commentlist/1#c19484087
Válasz erre: Szívpörkölt
2013-04-08T16:00:34+02:00
2013-04-08T16:00:34+02:00
Darvászó Koppány
http://blog.hu/user/100965
Fontos kérdés More! Milyen borból volt a fröccs?:)
https://prolikonyha.blog.hu/2011/10/30/rantotta_masnaposan/full_commentlist/1#c14822075
Válasz erre: Rántotta másnaposan
2011-10-30T16:24:48+01:00
2011-10-30T16:24:48+01:00
Darvászó Koppány
http://blog.hu/user/100965
Hehe, ahogy leírtam, éhes lettem, bazzmeg:)
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/20/sztek/full_commentlist/1#c13273138
Válasz erre: Szték
2011-04-20T14:22:37+02:00
2011-04-20T14:22:37+02:00
Darvászó Koppány
http://blog.hu/user/100965
Nagycsariban javallott Gál Józsinál venni a húst. Mindenük van, nem olcsó, de garantált minőség. Állítólag 60.000/kg-s Kobe marhájuk is szokott lenni néha:)<br />
<br />
<a rel="nofollow" href="http://varosban.blog.hu/2010/08/14/hol_erdemes_bevasarolni_a_szombati_ebedhez">varosban.blog.hu/2010/08/14/hol_erdemes_bevasarolni_a_szombati_ebedhez</a><br />
<br />
Annyit még, hogy szerintem csak gázon lehet rendesen csinálni, mi próbálkoztunk egyszer-kétszer azzal a fostaliga indukcióssal, és hát kár volt belé nemhogy a bélszín, de a hátszín is. Apropó egyszer meg is írnám, hogy milyen a jáó sütő: sütő villany, főzőlap gáz:)
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/19/husvet_2398/full_commentlist/1#c13260287
Válasz erre: Húsvét
2011-04-19T11:25:42+02:00
2011-04-19T11:25:42+02:00
KGeri
http://blog.hu/user/504122
<a href="http://prolikonyha.blog.hu/2011/04/19/husvet_2398?fullcommentlist=1#c13260222" class="reply_nick_100965" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 13260222 );">@Darvászó Koppány</a>: Vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá:-) Apa kezdődik:-)
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/19/husvet_2398/full_commentlist/1#c13260222
Válasz erre: Húsvét
2011-04-19T11:20:44+02:00
2011-04-19T11:20:44+02:00
Darvászó Koppány
http://blog.hu/user/100965
<a href="http://prolikonyha.blog.hu/2011/04/19/husvet_2398?fullcommentlist=1#c13260178" class="reply_nick_504122" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 13260178 );">@KGeri</a>: <br />
Te főfasz!<br />
A kolbász teljesen alap, aki nem eszik húsvétkor, nem ember!A colman's mustár angol, te szerencsétlen. A retek meg ott van, mossad ki a csipát a szemedből! Hagymát meg zabáljanak az ilyen büdöspofájúak, mint Te!:)
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/19/husvet_2398/full_commentlist/1#c13260178
Válasz erre: Húsvét
2011-04-19T11:17:48+02:00
2011-04-19T11:17:48+02:00
KGeri
http://blog.hu/user/504122
Najó, teljesen amatőr vagy, ki eszik már kolbászt ilyenkor?:-))<br />
Colhamn's mustár, pffff...<br />
Angol csípős mustár az igazi :-))<br />
Zöldségekből pedig kimaradt az elmaradhatatlan: retek (nem az ami a lábadon van) és az újhagyma!!<br />
Láááááááááááááááámaaaaaaaaaa:-)))<br />
<br />
(Dejó trollkodni:-)
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/19/husvet_2398/full_commentlist/1#c13259740
Válasz erre: Húsvét
2011-04-19T10:46:17+02:00
2011-04-19T10:46:17+02:00
KGeri
http://blog.hu/user/504122
<a href="http://prolikonyha.blog.hu/2011/04/19/husvet_2398?fullcommentlist=1#c13259722" class="reply_nick_100965" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 13259722 );">@Darvászó Koppány</a>: Boldog nyuszit! :-)
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/19/husvet_2398/full_commentlist/1#c13259728
Válasz erre: Húsvét
2011-04-19T10:45:33+02:00
2011-04-19T10:45:33+02:00
KGeri
http://blog.hu/user/504122
Egyébként a parasztsonka szerintem jobb mint a kötözött, mert a kötözöttbe raknak minden mást is (jobb helyen csak más húst, rosszabb helyen meg még mást is). Az egybe sonkán nem tudnak okoskodni.
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/19/husvet_2398/full_commentlist/1#c13259722
Válasz erre: Húsvét
2011-04-19T10:45:15+02:00
2011-04-19T10:45:15+02:00
Darvászó Koppány
http://blog.hu/user/100965
<a href="http://prolikonyha.blog.hu/2011/04/19/husvet_2398?fullcommentlist=1#c13259697" class="reply_nick_504122" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 13259697 );">@KGeri</a>: <br />
Tudom, bazzeg, Neked a december 6-a is TÉLAPÓ!:)))
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/19/husvet_2398/full_commentlist/1#c13259697
Válasz erre: Húsvét
2011-04-19T10:43:13+02:00
2011-04-19T10:43:13+02:00
KGeri
http://blog.hu/user/504122
Nyúlünnep :-)))
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/15/reggeli_ital_2/full_commentlist/1#c13228201
Válasz erre: reggeli ital
2011-04-15T17:00:42+02:00
2011-04-15T17:00:42+02:00
rákvadász
http://blog.hu/user/593006
<a href="http://prolikonyha.blog.hu/2011/04/15/reggeli_ital_2?fullcommentlist=1#c13228175" class="reply_nick_100965" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 13228175 );">@Darvászó Koppány</a>: Háát!
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/15/reggeli_ital_2/full_commentlist/1#c13228175
Válasz erre: reggeli ital
2011-04-15T16:57:29+02:00
2011-04-15T16:57:29+02:00
Darvászó Koppány
http://blog.hu/user/100965
Azt azért mondanom sem kell, hogy nemcsak reggel lehet inni, sőt!
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/04/marhapoci/full_commentlist/1#c13181139
Válasz erre: marhapöci
2011-04-11T15:02:35+02:00
2011-04-11T15:02:35+02:00
KGeri
http://blog.hu/user/504122
Király :-)
https://prolikonyha.blog.hu/2011/04/04/marhapoci/full_commentlist/1#c13177456
Válasz erre: marhapöci
2011-04-11T10:04:16+02:00
2011-04-11T10:04:16+02:00
Darvászó Koppány
http://blog.hu/user/100965
Elindultunk, pásszmegh!:)